понеділок, 31 жовтня 2022 р.

Дистанційне навчання 5 клас - Здоров'я, добробут і безпека 01.11.2022

  5 клас - Здоров'я, добробут і безпека 01.11.2022

 Тема:  Мотивація до навчання  

Доброго дня дорогі 5-класники! 

Ви вже учні середньої школи і  помітили чим вонавідрізняєтьсявід молодшої. Ви поступово адаптаєтесь до нових умов, хтось став гірше вчитись, хтось навпаки покращив свої здібності. Але в якій школі не відбувалось навчання потрібно саме головне - мотивація до навчання. 

Завдання:
Визнач за допомогою практичного завдання які здібності у тебе розвинені краще

Для того щоб легше було навчатися,  потрібно тренувати мозок, заставляти півкулі працювати рівноцінно. Виконай вправи для розвитку півкуль


Все частіше можно почути від учнів фрази "Мені цей предмет не потрібен, мені не знадобиться математика чи іноземна мова". А чи справді це так? Кожен предмет відкриває перед нами усі двері, а найголовніше  допомагає нашому мозку працювати та тренуватись. А чим краще він натренований, тим розумніщі ми стаємо. Для того щоб опанувати шкільну програму не потрібно бути генієм, потрібно лише трішки старання та наполегливості.

Домашнє завдання: Опрацюй матеріал блогу, виконай запропоновані вправи, запиши в зошит свій улюблений предмет,  і той що не подобається, яка користь від вивчення цих предметів познач у зошиті. 

Вірним помічником буде для вас у навчанні підручник

Завантажити підручник можна за покликанням https://files.pidruchnyk.com.ua/uploads/book/5_zdorovia_voroncova_2022.pdf

Завдання для Міши: 

Михайлику, долучайся до вивчення нової теми. Виконай завдання запропоновані у блозі. Який твій улюблений предмет? У голосовому повідомлені розкажи за що він тобі подобається.

Письмові завдання надсилайте зручним для вас способом  на вайбер або електонну пошту до 18:00 01.11.22

0686339249, uliaachkasowa1988@gmail.com  


Немає коментарів:

Дописати коментар

9 клас - Основи здоров'я 17.05.2024

  9 клас - Основи здоров'я 17.05.2024 Тема: Протидія дискримінації ВІЛ-позитивних людей. Значення моральних цінностей для профілактики І...